Hirdetéskereső

Tudnivalók Hirdetőinknek.

Jelen hirdetőportálon hirdetni szándékozók, vegyék figyelembe az alábbiakat:
 
A www.interneteshirdeto.hu portálon Internetes hirdetési lehetőséget kínálunk országosan, az üzleti élet szereplőinek. A portál hirdetései, saját, bérelt virtuális szerverünkön található. A szerver, egy meglehetősen nagy szerverpark része, mely biztosítja a folyamatos 95 % elérhetőséget a világhálón, éjjel, nappal. Sok ingyenesen igénybe vehető hirdetőportál létezik, de ez a jelenlegi nem az. Itt hirdetést, csak a portál adminisztrátora (Admin.) tud elhelyezni, Hirdetővel kötött szerződés alapján. Hirdető lehet, minden 18. életévét betöltő nagykorú, cselekvőképes személy. A Hirdető megrendelése, és megküldött hirdetési anyaga alapján, személyre szabott, a költségeinket is magában foglaló, méltányos árajánlat megküldésére kerül sor, melynek elfogadását követően megállapodás (szerződés) jön létre.
Hirdető, a megrendelésének elküldésével előzetesen megküldi a hirdetésre szánt anyagot. A nagyképes Internetes hirdetéshez, Hirdetőnek kell biztosítani az általában 5000 karakternél nem nagyobb hirdetési szöveget és a hirdetés tárgyáról készült, az oldal struktúrájához (lásd referenciák) illeszkedő, maximum 12 db, minimum 1920 x 1080 pixel méretű, JPG vagy WEBP kiterjesztésű, maximum 300 KB/kép nagyságú, jó minőségű digitális fényképet, mely felett kizárólagosan rendelkezik. Ezektől a paraméterektől el lehet térni, ha valaki több karaktert, több fényképet akar hirdetni, annak sincs akadálya. E-mail címünk, melyre anyag küldhető: reklamhirdeto@gmail.com 
A hirdetési szöveget és a képeket az adminisztrátor ellenőrzi, ha megfelelőnek találja, elküldi a szerződéstervezetet. A szerződés aláírását követően díjbekérő kiállítására kerül sor. A hirdetési díj beérkeztével, az adminisztrátor a hirdetést közzéteszi, és kiállítja, megküldi a hivatalos számlát.
A hirdetési díj mindig egyedileg kerül megállapításra, mely nagyban függ a hirdetni kívánt tartalom mennyiségétől, a hirdetés időtartamától. Van egy állandó költség, ilyen a folyamatos tárhely, a folyamatos keresőoptimalizálás, a kapcsolattartás, ellenőrzések, mentések, állóeszközök amortizációja és van az egyszeri, rezsióradíjas, idő-ráfordításos (saját élőmunka) költség, levelezés, képek szerkesztése, a kész anyag feltöltése, törlése, számla és adminisztráció.
Csak a pénz hoz pénzt.
A hirdetés díját, mint mindent, a fogyasztó viseli a termék árában, a szolgáltatás díjában. Ilyen hirdetés, az áruházláncok szórólapjai, melyeket nemcsak tervezni kellett, de el kellett vinni nyomdába, szórólapterjesztőnek ki kellett juttatni a postaládákban, ilyen hirdetések továbbá a helyi hirdetőújságok, TV reklámok, stb. Ezek költsége, eltörpül a hirdetés miatt, gyakrabban fogyasztott termék, sűrűbben igénybevett szolgáltatás bevételei mellett, ugyanakkor, a hirdetési díj a vállalkozó költségeként, az adóalapból levonható.      
www.interneteshirdeto.hu oldalon feladott hirdetés, megjelenik az adott régióban és az adott kategóriában. Az internetes hirdetési felület bővíthető. Amennyiben nem találja a jobboldali menüoszlopban a földrajzi régiót, település nevét, vagy a baloldali menüoszlopban a saját szolgáltatását,- termékét, azt az Admin. bővíti és onnantól kezdve megtalálható lesz a honlapon. A hirdetés közzétételével egyidejűleg adminisztrátor értesíti Hirdetőt a hirdetés megjelenéséről, aki a próbahirdetést megtekinti és jóváhagyja. Amennyiben Hirdető a hirdetést jóváhagyta, akkor a hirdetés a szerződött ideig látható lesz a látogatók számára.
A hirdetni szándékozott tartalom, termék, szolgáltatás, jármű, ingatlan, stb. elérhetőségi adatait a Hirdető, szabadon választhatja meg. A Hirdető megadhatja nevét, telefonszámát, e-mail címét, saját honlap címét, Facebook oldalát, illetve minden olyat, amit fontosnak talál, hogy elérjék. Lehetőség van, rövid, bemutatkozó reklám videofilm megjelentetésére is. Saját Facebook oldal, saját honlap címét (linkjét) a hirdetésben elhelyezzük.
Amennyiben módosítani kell a hirdetésen, azt Hirdetővel közösen, az adminisztrátor végrehajtja. Érdemes Hirdetőnek alaposan megfogalmazni a hirdetést, mert a hirdetési díjban csak kétszer van lehetőség kisebb módosításra. A további módosítások pénzbe kerülnek, a ráfordított idő és energia függvényében. Hirdetőinket a hirdetési díjon kívül, más költség nem terheli.
A hirdetés tartalmáért, aktualitásáért és az abból eredő esetleges következményekért a Hirdető felel. A hirdetés feladója amennyiben hirdetése érdekmúlt, köteles jelezni az adminisztrátor felé, aki a hirdetést, Hirdetővel egyeztetve törli.
Hirdetőportálunkon, nincsenek kéretlen tartalmú kereskedelmi reklámok. A portálon szereplő hirdetések képei kinagyíthatók, ezért részletgazdagabbak, a képeken, nincsenek céglogók, így élvezhetőbbek, más képekkel szemben. A portál hirdetéseiben a képek, és az alattuk közvetlenül megjelenő magyarázó szövegek, kölcsönhatásban vannak egymással, együtt kerülnek feltüntetésre, együtt érik el a kívánt hatást. Mivel a kép és a szöveg egymást erősítik, jobb tájékoztatást nyújtanak, mint a szöveg alatt, egyszerre leömlesztett képek.
Amennyiben érdekli a felkínált lehetőség, és igénybe venné szolgáltatásainkat, kérje személyre szabott ajánlatunkat, illetve szerződéstervezetünket, melyet akár online módon is egyeztethetünk, megköthetünk. E-mail címünk: reklamhirdeto@gmail.com Lőkös Gáborné (Erika) 06-30-218-0000

Az interneteshirdeto.hu honlapon megjelenő képek és szöveges információk, az 1999. évi LXXVI. tv. alapján, szerzői jogi védelem alatt álló, önálló szellemi alkotások, melyek jogosulatlan felhasználása törvénybe ütközik, büntető és polgári jogi következményeket von maga után! A fent említett alkotások sokszorosításának, elektronikus ill. nyomtatott úton történő további feldolgozásának jogát kizárólagosan fenntartjuk!

ÓzWeb, 2019.